Dieren speciaalzaak W,van den Heuvel op het industrieterrein blijft gewoon geopend t/m 19 januari 2021 tijdens de Lockdown

Geachte leden  Tielse Vogelliefhebbers  Vereniging

De dieren speciaalzaak W,van den Heuvel op het industrieterrein blijft gewoon geopend t/m 19 januari 2021 tijdens de Lockdown.  Voor diervoerders en vogelbenodigdheden en medicijnen.

Lutterveldweg 16b, 4005 LD Tiel

Bezorging diervoerders en vogelbenodigdheden tijdens de Lockdown.

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven we op verantwoorde wijze bezorgen. Dit is belangrijk voor het maatschappelijk verkeer en het dierenwelzijn . De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop.

Daarom volgen we de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

De Tielse Vogelliefhebbers Vereniging heeft er alle vertrouwen in dat de inwoners de slogan ‘Ik koop lokaal, bij een winkelier van hier’ in de praktijk brengen.  De leefbaarheid en het dierenwelzijn  van onze stad blijven daardoor op peil. Dat is in het belang van ons allemaal.

Mocht u diervoeders en vogelbenodigdheden nodig hebben neem contact op met firma W.  van den Heuvel om naar een passende oplossing te kijken .

Diervoeders en benodigdheden W. vd Heuvel in Tiel 0344-695213